Werkzaamheden

Folkertsma Ginnum is in 1971 opgericht als agrarisch loonbedrijf. In 2011 is een deel afgesplitst en is het bedrijf Folkertsma Ginnum GWW b.v. opgericht. Ons bedrijf is ISO 9001 en VCA gecertificeerd. We voeren diverse werkzaamheden uit:

Grondwerken:

Uitgraven funderingen voor; woningen, stallen, loodsen, silo’s e.d. behoort sinds jaar en dag tot een van onze specialismen. Hierbij kunnen wij ook zorg dragen voor de aanleg van riolering, HWA, drainage, bestratingen en terrein- en tuininrichting.

Waterwerken:

Het plaatsen van damwand en paal/schot beschoeiing, realiseren van stuwen, insteekhavens, vlonders e.d. is bij ons in vertrouwde en ervaren handen tegen een concurrerende prijs. Van ontwerp tot realisering kunt u een beroep op ons doen. 

Om dit alles te realiseren beschikken wij over een modern en goed onderhouden machinepark waar voortdurend in wordt geïnvesteerd. In combinatie met onze ervaren vakmensen kan Folkertsma Ginnum in de toekomst wellicht ook wat voor u betekenen. Ook voor de levering van zand, tuin- en vulgrond, grind, schelpen, (hard) hout eventueel met FSC-keur, betonplaten in alle afmetingen, sleuf- en mestsilo’s, Pvc-buizen en hulpstukken, drainage, bestratingstenen en verhuur rijplaten en draglineschotten kunt u bij ons terecht. 

Verhardingen:

Het aanleggen van kavelpaden, erfverhardingen van beton en asfalt.
Rioleringen e.d.

onze diensten

* Grondwerk
* Bestratingen
* Asfalt
* Walbeschoeiingen

 

Lees meer...

 

informatie

Harstawei 12
9174 GB Ginnum

T 0519 339 250
F 0519 339 229

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.