Nieuws

Landbouwbeurs Leeuwarden

Loonbedrijf Buma, Folkertsma en Westra gezamenlijk op Landbouwbeurs 2014

13-11-2014 – Leeuwarden  Het einde van het jaar komt dichterbij. Na alle werkzaamheden is het tijd voor de agrarische sector om te evalueren en voorbereidingen te treffen voor de toekomst. Welke machine is aan vervanging toe? Wie gaat de nieuwbouw verzorgen?  Moet ik extra personeel aannemen om de schaalvergroting aan te kunnen? Allemaal vragen waar bezoeker en exposant het over gaan hebben tijdens de Landbouwbeurs 2014. 

De branche is in beweging en wij bewegen graag mee. Het thema van de gezamenlijke stand is: Agrarisch Loonwerk in 2020? We haken hiermee in op het algemene thema van de beurs: Slim boeren is vooruitzien. Wilt u kans maken op een dinerbon t.w.v. €100,-? Test dan uw kennis en doe mee met onze Agri-Quiz! 

Als loonbedrijven slaan we de handen ineen zodat ook wij zichtbaar onderdeel uitmaken van de discussie. Naast het verkoopgeweld en marktintroducties op de beursvloer, bieden wij een plek waar gediscussieerd kan worden over de toekomst van loonwerk. In een gezellige sfeer kunnen boeren en andere belangstellenden even op adem kan komen in onze stand. 

We nodigen u daarom van harte uit om 10 tot en met 13 december een bezoek te brengen aan onze stand op nummer 3175 in de Saksenhal.   

Tot ziens in Leeuwarden!

 

onze diensten

• Inkuilen
• Sleepslangbemesten
• Maaien, schudden en swelen
• SLEUFSILO's Bosch Beton

Lees meer...

 

informatie

Harstawei 12
9174 GB Ginnum

T 0519 339 250
F 0519 339 229

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.