Projecten

Nieuwbouw Wierda

 

Ondanks de natte winter zijn we inmiddels bezig met het uitgraven van de mestkelders van de derde en vierde stal dit jaar. Dit keer in opdracht van Mts. Wierda te Birdaard waar naast de bestaande stallen, twee nieuwe stallen worden gebouwd. Als Folkertsma Ginnum hebben we inmiddels veel ervaring in het grondwerk tijdens de nieuwbouw van stallen en bedrijfspanden en zijn daarom een vaak gevraagde partner bij bouwwerkzaamheden.

Toch is het project van Mts. Wierda te Birdaard iets bijzonders te noemen. Niet zo zeer de omvang  maar met name veen-achtige grond en de natte omstandigheden maken van dit project een serieuze uitdaging. Met behulp van een aantal Terra-Gators is het mogelijk om zelfs onder deze omstandigheden op een snelle en efficiënte manier kwaliteit te leveren.  Het totale grondverzet bedraagt een kleine 10.000 m³ grond,  bijna 2500 ton menggranulaat en enkele honderden kuubs zand.

Hieronder een klein impressie van dit project, daarnaast staan op onze acebook pagina nog een aantal recent uitgevoerde projecten.

 

Grondwerk1.jpgGrondwerk2.jpgGrondwerk3.jpgGrondwerk4.jpgwierda1.jpgwierda2.jpgwierda3.jpgwierda4.jpgwierda5.jpgwierda6.jpg

 

 

 

 

 

onze diensten

• Inkuilen
• Sleepslangbemesten
• Maaien, schudden en swelen
• SLEUFSILO's Bosch Beton

Lees meer...

 

informatie

Harstawei 12
9174 GB Ginnum

T 0519 339 250
F 0519 339 229

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.